Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőOKT 24 Egy pont a két pécsi meccsen!
   
   Ma délután Pécsett játszották az Országos Junior és Országos Ifjúsági Kupa II. fordulójának mérkőzéseit. Az 5. csoportban a KBSK-TomTrans mellett a Szentgotthárd, a Csurgó és a Pécsi VKC szerepel. Az első fordulóban mindkét komlói csapat nyert a Szentgotthárd ellen, míg pécsi részről a juniorok és ifik is vereséget szenvedtek Csurgón. Ma tehát a pont nélküli pécsi gárdák látták vendégül a 2-2 ponttal rendelkező komlóiakat.
   Először az ifjúsági csapatok léptek pályára, s ezen az összecsapáson 28-28-as döntetlen eredmény született. A  Péter Szabó Dávid        vezette KBSK-TomTrans  BŐSZ R. - Gyenizse 2, Czakler 1, PanduricsT. 2, Zuder 3, LAUFER 10, HOFFMANN 6  összeállításban kezdett, s később pályára lépett még Horváth O. (k), NAGY G. 4, Székely, Gyenes és Szilágyi Dániel is . Az első játékrész végén 18-14-re még a megyeszékhely együttese vezetett, s a hazaiak ugyan kaptak egy kis külső segítséget is, a TomTrans fiataljainak sikerült döntetlenre hozni a mérkőzést. Péter Szabó Dávid így értékelt: - Nyertünk, meg veszítettünk is egy pontot az igen "szeles" Széchenyi Csarnokban.
   Nem tudtak pontot szerezni viszont a ...

TeljesOKT 20Huszonöt percnyi langyos játék után magabiztos győzelem: KBSK-Siklós 36-27
 
    Amikor egy pontveszteség nélkül a tabella második helyén álló csapat a sereghajtóval játszik hazai pályán, az a mérkőzés mindenképpen a "kötelező győzelem" kategóriába tartozik. De azt is sokszor, sokan leírták, átélték már, hogy bizony olykor ezek a találkozók a legnehezebbek. Valami ilyesmi látszott megvalósulni ma délután a komlói csarnokban - aztán 25 perc után "helyre állt a rend".            
   Természetesen mindenki (még a Siklós hívei is) tisztában volt az erőviszonyokkal a meccs előtt, s így az sem lehetett igazán kérdés, hogy "Ki nyer ma?", azonban egy ideig úgy tűnt, nem lesz ez egy könnyed győzelem. A vendégek ugyanis alaposan felszívták magukat a találkozó elején, s hiába vezetett rendre a TomTrans, Harmat Tamás legényei újra és újra egyenlítettek. (3.perc: 2-2, 7.perc: 5-5). Nagy Z. ezt követően még vezetéshez juttatta a KBSK-t, de a lelkes siklósiak - a publikum legnagyobb ámulatára - fordítani tudtak (9.perc: 6-7). A következő percekben is folytatódott az adok-kapok, hol itt, hol ott született újabb gól és hiába vezetett 9-8-ra, 10-9-re 12-10-re ...

TeljesOKT 19   A serdülők negyedik meccsüket is megnyerték: Szentgotthárd-KBSK 25-30
 
  Nem könnyű öt órányi utazás után mérkőzést játszani - ezt minden sportoló tanúsíthatja. Erre azonban nem illik hivatkozni, hisz az ellenfél előbb-utóbb szintén útra kel, s akkor nekik kell megtenni a(z esetenként) több száz kilométernyi távolságot. Az utazás viszontagságai és fáradalmai ellenére a ma délutáni Szentgotthárd-Komló találkozónak egyértelműen a KBSK-TomTrans volt az esélyese, s ennek megfelelően alakult az eredmény. A 80 néző előtt lejátszott összecsapáson a szünetben két góllal vezetett a Péter Szabó Dávid irányította vendégcsapat (12-14), s ezt a második játékrész során sikerült tovább növelni. A komlóiak TEIMEL - PAPP SZ. (5), Székely, PANDURICS T. (6), ZUDER (6), Czakler (2), Hoffmann (5) összeállításban kezdték a mérkőzést, melyen Péter Szabó Dávid pályára küldte csereként Szilágyi Dánielt és Miklós A.- t is. A találkozó végén ez állt az eredményjelzőn: Hazai - Vendég 25-30.  Péter Szabó Dávid - az idegenbeli siker ellenére - kritikusan értékelt, amikor azt mondta: - Gondolkodásból elégtelen!
  Mai sikerével a tabella második helyére ugorhatott a KBSK, azonban ez csak átmeneti állapot, hisz a Pécs és a Dunaújváros is vasárnap ...

TeljesOKT 16   Edzőmeccsnek nem volt rossz: Egerszegi KK - Komlói BSK-TomTrans 15-45 (8-26)!
 
   Hét mérkőzésre került sor ma este a Magyar Kupa második fordulójának keretében - köztük a komlóiak zalaegerszegi vendégjátékára. Papp László együttese akár könnyed ujjgyakorlatnak is tekinthette a találkozót, hisz egy nemrég alakult, lelkes, de fiatal, tapasztalatlan és ennek megfelelően alacsonyabb osztályban szereplő gárda volt az ellenfél. Csakis a győzelem volt tehát az elfogadható, még úgy is, hogy a TomTrans-ban több ifista játszott, mint felnőtt.
 
       JEGYZŐKÖNYV:  EGERSZEGI KK - Komlói BSK-TomTrans  15-45 (8-26)  Zalaegerszeg 100 néző  Vezette: Kovács, Mánoli
 
  KBSK: SELYMES - Győri 4, GÁSZ 4, Szappanos 1, Nagy Z. 2, Wéber 3, CHALUPA 18/1   Csere: Kiss B. (k),Hoffmann 3, Pandurics A., Hidasi D. 1, MUSITZ 5, Dénes 4   Edző: Papp László   - Itt is voltunk - mondta a mester a meccs után.
 
  A további mai találkozókról egyelőre nincs hír, ami viszont a holnapi összecsapásokat illeti, lesz egy érdekes párosítás. A SZESE a Várpalotát fogadja. Ha a bányászcsapat komoly erőbedobásra kényszeríti a győrieket, akkor szombaton könnyebb dolga lehet a tataiaknak - merthogy a bajnokság ...

TeljesOKT 15
közzétette admin  október 15, 2012 15:01  Hírek  Egy könnyű (nek ígérkező) hét áll csapataink előtt!
 
   Bár ezen a héten kétszer is tétmérkőzésen kell pályára lépniük a felnőtteknek - ráadásul egyszer idegenben - mégis azt mondhatjuk: semmi ok az izgalomra. Az első (idegenbeli) találkozó kedden lesz, a színhely pedig Zalaegerszeg. A Magyar Kupa második fordulójában az alacsonyabb osztályban szereplő Egerszegi KK lesz a TomTrans ellenfele, s az Ő legyőzésük nem okozhat gondot Kilvingeréknek. De talán nem kiabáljuk el a dolgot akkor sem, ha ugyanezt kijelentjük a szombati hazai mérkőzéssel kapcsolatban is. Október 20-án 17 órakor a Siklósi MKP lesz a vendég, akik eddig mindössze két pontot "szereztek" (ugyanúgy kapták meg 10-0-s gólkülönbséggel a pontokat a Füred II. ellen, mint mi az FTC-PLER II-vel szemben), a ténylegesen lejátszott három találkozójukon pedig 56 gólt lőttek (Szentendrén és Győrben a SZESE ellen 17-szer, otthon a Várpalota ellen 22-szer voltak eredményesek. Ennyi lőtt góllal Komlón aligha lehet meccset nyerni, így vélhetően nem túlzás a KBSK-t tekinteni az esélyesnek.
   Ha pedig esélyeshez illően nyer is a csapat, akár újra élre állhatnak a komlóiak. A SZESE ugyanis a hétvégén Tatára látogat. Bár a ...

Teljes
[prev] 1 ... 123 124 125 [126] 127 128 129 ... 132 [next]626-630 of 656
RSS