Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőSZE 16
közzétette admin  szeptember 16, 2012 19:17  Hírek                                         Vereség a nyitányon - nem érdemtelenül
 
    Amint tegnapi beharangozónkból kiderült - s amit amúgy maguktól is tudtak a sportág hívei - nem várt könnyű mérkőzés Pestszentlőrincen a komlói kézisekre. Papp László már a találkozó előtt elmondta, hogy a rendelkezésére álló keret koránt sem ideális, ráadásul a játékosok egy része alig játszott a felkészülési mérkőzéseken, így csupán abban bízhattunk, hogy az ellenfél sem a legerősebb összeállításban és legjobb formában fogadja a KBSK-TomTrans  gárdáját.
    Az összeállítások láttán még nem sok minden derült ki, a találkozó eleje azonban kifejezetten a KBSK szája íze szerint alkult. Paic révén a Komló lőtte az első gólt, s a vezetést sokáig nem engedték át a vendéglátóknak Kilvingerék. Az ötödik percben már három gól volt a különbség (1-4), de a 10.percig alig csökkent a vendég-előny (5-7). Újabb öt perc elteltével azt láthattuk az eredményjelzőn, hogy a TomTrans négyre "hízlalta" a különbséget (5-9), a 20.percig aztán ezt fél tucatra növelte  a Papp-legénység.(20.perc: 6-12). Kevesen gondolták ekkor, hogy ...

TeljesSZE 15
közzétette admin  szeptember 15, 2012 19:44  HírekBeharangozó 
 
   Több hónapos szünet után szeptember 16-án újra bajnoki pontokért léphet pályára a KBSK-TomTrans. Papp László együttese alaposan "átalakult" a hosszúra nyúlt nyári szünet során. Hogy ez a jelentősnek mondható személyi változás erősödést, vagy gyengülést jelent, majd csak a bajnoki mérkőzéseken dől el. Rögtön a nyitófordulóban nehéz feladat vár a komlóiakra, hisz az FTC-PLER II. már "megtréfálta" néhányszor a KBSK-t. Igaz, tavaly nyerni tudtak Kilvingerék 34-32-re Pestszentlőrincen, Komlón pedig kiütéses hazai siker született -  a kellemetlen emlékeket meg most inkább ne soroljuk.
   Az edző elmondása szerint a rendelkezésre álló keret a kitűzött feladatokat elvégezte, a csapatnál jó a hangulat, de hogy a vasárnapi mérkőzésen kiket fog pályára küldeni, még nem teljesen biztos. Az viszont biztos - ecsetelte Papp László - hogy az FTC-PLER II., különösen hazai környezetben nem könnyű ellenfél. Ennél fogva  (éppen a tavalyi eredmény ismeretében) akár háromesélyesnek is tekinthetjük a találkozót. Holnap ilyenkor pedig már okosabbak leszünk mindannyian...
 
   Tudósító: Oszvald PéterSZE 14 Péter Szabó Dávid nyilatkozata
 

"Az idei évben alapvető célkitűzésünk a csoportból való továbbjutás, hiszen a korhatár kitolása végre kedvezett nekünk, így nem teljesen új csapattal kell nekivágnunk a bajnokságnak. Emellett fő célunk az alattunk lévő korosztályból minél több játékost beépíteni, hiszen a jövő évi szezont teljesen új "garnitúrával" fogjuk kezdeni. A felkészülés végén részt vettünk egy korosztályos kézilabda kupán Pécsen , ahol NB I-es utánpótlás csapatokkal mérkőztünk, ahol döntőt játszottunk és másodikak lettünk. A hatcsapatos tornán Hoffmann Józsefet választották a legjobb játékosnak. Továbbra is számítunk lelkes szurkolóinkra! Hajrá Komló!"


SZE 14
közzétette admin  szeptember 14, 2012 15:10  Edzői nyilatkozatok! Kollai Tamás nyilatkozata
 

"Augusztus első felében kezdtük meg a felkészülést az idei évadra. Szokásosan napi két edzéssel alapoztunk az iskola kezdetéig. A keret változatlan. A kézilabda szövetség döntése értelmében nem lesz "kiöregedő" játékos, mert egy évvel kitolták a korhatárt. Több játékosom dolgozott a nyáron, remélhetőleg a kevesebb edzésszám nem hat ki a teljesítményükre. Az előző év tapasztalatai alapján a negyedik-ötödik hely elérése reális cél lehet számunkra. A fiatalabbak ( még serdülő korúak ) játékára továbbra is nagy szükség lesz, eddig jól éltek a kapott lehetőséggel.

A felnőtteknél próbálgathatja szárnyait Hidasi Bálint, Musitz Balázs, Dénes Dávid, Hoffmann József és a kapuban Kiss Balázs.

A komlói kézilabda utánpótlás bázisa tovább bővül, hiszen szeptember közepétől már az óvodások is bekapcsolódhatnak a labdás játékba. Remélem egyre nő azoknak a száma, akik megszeretik és űzik ezt a sportot.

Természetesen továbbra is számítunk azokra a lelkes szurkolókra, akik korábban jöttek a felnőtt mérkőzésre, hogy az ifikért is szoríthassanak.

Hajrá Bányász! Jó szerencsét!"

SZE 12
közzétette admin  szeptember 12, 2012 19:20  Edzői nyilatkozatok! Papp László nyilatkozata

 

 Komoly változásokon ment keresztül nyáron együttesünk. Bár a belső posztokon a csapat gerince megmaradt, külföldre távozott Ujváry, Oszlár, Dömös. Egerbe igazolt Vojkovics, Balló pedig munkahelyi elfoglaltsága miatt alacsonyabb osztályban folytatja. Az Ő pótlására igazoltuk Selymest az Alba Regiától. Pécsről Wéber, Győri és kettős igazolással Szomor került hozzánk,valamint bátran lehet a saját utánpótlásunkra is támaszkodni. Gólerős szélsőink pótlása volt a legnehezebb feladat. A többi igazolásunk is a fiatalabb generációhoz tartozik, így ez az év az építkezés jegyében fog eltelni, természetesen a minél jobb eredmény elérése és kiváló közönségünk kiszolgálása mellett. Ezért most több türelemre és kitartásra lesz szükségünk. Kívánok jó és eredményes meccseket a szokásosan kiváló lelátói hangulatban!
Felső sor (balról):

Dénes Dávid, Szappanos Gergely, Liptai János, Nagy Zoltán, Paic Róbert, Péter Szabó Dávid, Kilvinger Bálint

Középső sor (balról):

Szigeti Szabolcs ügyvezető igazgató, Szomor Olivér, Wéber Tamás, Iván Zoltán gyúró, Papp László edző, Szabó János gyúró, Hidasi Dániel, Gász Péter, Péter Szabó Zoltán technikai vezető

Alsó sor (balról):

Musitz Balázs, Győri Péter, Kiss Balázs, Mészáros Csaba, Selymes Attila, Chalupa Gergő, Hoffmann ...


Teljes
[prev] 1 ... 122 123 124 125 [126] 127  [next]626-630 of 631