Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőNOV 16
közzétette admin  november 16, 2012 19:54  Hírek Feljebb, vagy lejjebb lép a KBSK?
 
   Megint egy érdekes forduló következik az NB I/B nyugati csoportjában. A KBSK-TomTrans szempontjából a legfontosabb - egyben a legnagyobb esély az előre lépéshez - hogy a jelenleg harmadik helyen álló Tata ebben a fordulóban szabadnapos. Ez konkrétan azt jelenti, hogy komlói győzelem esetén a Papp-legénység megelőzheti a vizek városának nevezett Tata gárdáját. De ennél is jobb lehet a helyzet, amennyiben a múlt hét végén Komlón nagyon jó benyomást keltő MKB II. hazai pályán legyőzi a pillanatnyi második Százhalombattát (a Duna-part csapat 13 pontos, ha a kBSK nyer Székesfehérváron, 14 pontjuk lesz Péter Szabóéknak). 
   A képlet tehát "tök egyszerű"! Le kell győzni azt az Alba Regiát, mely azért hazai környezetben sem verhetetlen (ez ebben a bajnokságban már sikerült a Balatonfüred II.-nek és a Várpalotának is - és a KBSK ezt a két alakulatot idegenben is megverte). Ugyanakkor azt sem felejthetjük el, hogy sok éves sikertelen fehérvári szereplés után az előző bajnokságban úgy nyertek (többek közt Dömös 8 és Vojkovics 6 góljának köszönhetően) a komlóiak, hogy a második félidő közepén még az Alba vezetett 5 ...

TeljesNOV 14A csoda ma is elmaradt, mindkét korosztályos csapatunk kikapott a Csurgótól   
 
   Nagy csoda lett volna, ha 24 órával a súlyos csurgói vereséget követően akár az ifi, akár a junior csapat szorossá tudta volna tenni a somogyiak elleni visszavágót. Arra pedig legmerészebb álmainkban sem gondolhattunk, hogy valamelyik komlói gárda esetleg nyerni tud. Nem is tudott egyik sem - viszont jó hír, hogy a vereségek aránya jóval kisebb volt a tegnapinál.
Országos Ifjúsági Kupa 4. forduló: KBSK-Csurgó 25-45 (15-24)  Komló: Teimel - Gyenizse 3, Székely 1, Pandurics T. 2, Zuder, Laufer 5, Nagy G. 4  Csere: Szám (k), Czakler 4, Szilágyi Dávid, Papp Sz. 1, Gyenes, Hoffmann 5, Blumenschein, Putnoki  Edző: Péter Szabó Dávid  A fiatalok trénere mindössze annyit mondott, gratulál a Csurgónak. 
   Első félidei bíztató játéka után a második 30 percre visszaesett a Kollai Tamás vezette junior együttes, mely végül a tegnapinál lényegesen kisebb különbséggel kapott ki esélyesebb ellenfelétől. KBSK-Csurgó 30-45 (21-26)  Komló: KISS B. - Hoffmann 2, Laufer 2, Bősz G. 3, PANDURICS A. 6, HIDASI 8, Musitz 2  Csere: BŐSZ R. (k), Horváth O. (k), NAGY G. 4, ...

TeljesNOV 13  Érvényesült a papírforma: mindkét komlói csapatot alaposan elpáholták Csurgón 
 
 
  Egyetlen pillanatig sem volt kétséges, hogy a komlói és a csurgói utánpótlás-csapatok közül melyik rendelkezik jobb játékosállománnyal. Ez a tény (mármint az, hogy a Csurgó fényévekkel jár előttünk anyagiakban és ezzel minden másban is) meghatározta azt is mire számíthatnak a KBSK ifi és junior csapatai a somogyi alakulatok elleni első mérkőzésen - idegenben.  A házigazdák esélyeshez méltó magabiztossággal vették az akadályt, s mindkét csapatuk elsöprő győzelmet aratott a baranyaiak felett.
 Országos Ifjúsági Kupa, 3. forduló: Csurgói KK - Komlói BSK-TomTrans 48-24 (25-10)  Komló: Teimel - Gyenizse 1, Székely 3, Pandurics T., 2, Laufer 2, Nagy 4, Zuder 3  Csere: Szám (k), Hoffmann 2, Papp Sz. 3, Putnoki, Czakler 4, Szilágyi Dániel, Blum 1, Gyenes A csapat edzője, Péter Szabó Dávid ezt mondta a találkozóról: - Jobb volt, mint egy edzés. Holnap készülünk tovább a hétvégi bajnokira. ( Bár szerdán - vagyis egy nappal az első meccset követően - máris sor kerül a visszavágóra, s mivel az edző szerint ezen is esélytelenül lépnek pályára, ezért inkább a hétvégi, Bácska elleni bajnokira ...

TeljesNOV 10 "Nehéz szülés" volt: KBSK-TomTrans - MKB Veszprém KC II. 26-24 (11-11)
 
   Amikor a 2. perc elején Szomor vezetéshez juttatta a Komlót, aligha akadt ember a csarnokban, aki arra gondolt, hogy a végén izgulni kell majd a hazai győzelemért. A fiatalosan gyors, sokmozgásos, agresszív védekezés ellen azonban sokáig nem találták az ellenszert Kilvingerék, így a vártnál jóval nehezebben ugyan, de végül mégis sikerült itthon tartani a két pontot. 
  Szomor találatára két veszprémi gól volt a válasz, ám amikor az 5.percben 1-2 volt az állás, minden hazai drukker biztos volt benne, hogy hamarosan "helyre áll a rend". De akik abban bíztak, gyorsan fordít majd a TomTrans, azoknak bizony csalódniuk kellett. Csoknyai István tanítványai ugyanis rendkívül határozott (olykor a keménység határát súroló, vagy átlépő) védekezéssel igyekeztek távol tartani kapujuktól a hazaiakat, s ez a törekvésük sokáig eredményesnek bizonyult.
  A 10.percben 3-6, a játékrész felénél 5-7 volt az állás - ez is azt mutatta, a KBSK nem tud megbírkózni a nyitott, sokmozgásos védekezéssel, melyhez még jó kapusteljesítmény is társult. Még a szünet előtt tíz perccel is a Veszprém vezetett kettővel (6-8), de öt ...

TeljesNOV 7
közzétette admin  november 07, 2012 20:52  Hírek Súlyos fegyelmezetlenség miatt "csak" egy pont: PVSE - KBSK 21-21
 
   Szerdán este játszották Pécsett az Országos Serdülő bajnokság megyei rangadóját, melynek esélyese a házigazda PVSE volt. A hazai pályán játszó ellenfél eddigi hat mérkőzésükből ötöt megnyertek, mindössze a listavezető Csurgó tudta legyőzni őket. Ma ez majdnem sikerült a komlóiaknak is, akik sokáig vezettek, ám a végjátékban az egyik legtehetségesebbnek tartott játékos fegyelmezetlensége miatt emberhátrányba került a Bányász, s ezt kihasználva egyenlítettek a pécsiek.
Pécsi VSE - KBSK 21-21 (12-11)  Komló: TEIMEL- PAPP Sz. 5, SZÉKELY 3, PANDURICS T. 7, Zuder 3, Czakler 2, Hoffmann 1  Csere:  Szilágyi Dániel  Edző: Péter Szabó Dávid    - Igazi rangadót játszottunk, a két csapat jól ismeri egymást, most egy fegyelmezetlenség miatt elvesztettünk egy pontot és elmaradt a meglepetés - mondta a KBSK edzője, aki játékvezetői utasításra pécsi melegítőben ülte végig a meccset, míg kollégája komlóiban. ( az indok: az edző nem lehet ugyanolyan szerelésben, mint a pályán levő játékosai).
[prev] 1 ... 116 117 118 [119] 120 121 122 ... 127 [next]591-595 of 631