Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőMÁR 24
közzétette admin  március 24, 2013 19:41  Hírek Hattal nyert és újra dobogós a KBSK: Siklós - Komló 24-30
 
 
  Ezúttal nem az edző, hanem az orvos dönt arról, ki léphet pályára - mondta el a siklósi találkozó előtt Péter Szabó Zoltán technikai vezető. Selymes és Kilvinger továbbra is maródi, míg Fata azért nem védhetett ezen a meccsen, mert leigazolásakor a két csapat így állapodott meg. A körülmények ismeretében a Siklós eltekintett volna ettől, ám a kapus - tudván, hogy március 24-én nem léphet pályára - munkahelyén vállalt budapesti "fellépést", melyet már nem lehetett visszamondani. Erősen tartalékosan, több fiatallal lépett tehát pályára a KBSK-TomTrans, de a győzelem egyetlen pillanatig sem forgott veszélyben.
  Hazai góllal indult a meccs, de a 10.percben már a komlóiak vezettek (1-2), s innen kezdve a különbség percről-percre nőtt. Negyedóra elteltével két góllal (4-6), a 20.-ban már hattal (4-10) vezetett a TomTrans, s ez a pihenőre kilencre hízott. A szünet után is tovább robogott a komlói henger (35.perc: 10-21). A következő öt percben mindkét gárda 3-3 alkalommal volt eredményes (40.perc: 13-24), s a félidő derekára is maradt a 11 gólos vendég-előny (15-26). Kisebb komlói hullámvölgy ...

TeljesMÁR 22Néhány buta hiba elég volt az újabb vereséghez:
KBSK-Gyöngyös 22-27
 
 
  Továbbra sem megy a komlói serdülőknek a rájátszásban. Igaz, most megint egy igen erős ellenféllel játszottak, de ha a második félidő közepén - amikor már sikerült egyetlen gólnyira (22-23) felzárkózniuk, jött néhány buta hiba, felesleges kiállítás, s ez elég is volt a vendégcsapatnak a magabiztos győzelemhez.
  JEGYZŐKÖNYV: KBSK - Gyöngyösi KK 22-27 (10-18) Komló, 100 néző  Vezette: Csányi, Zörgő  KBSK: Teimel - PAPP 5, Székely, Pandurics T. 1, Zuder 3, Czakler 6, HOFFMANN 7  Csere: Szám (k), Szilágyi D.  Edző: Péter Szabó Dávid   A hazai mester így kommentálta a mérkőzést: - Ha többet használjuk az eszünket, a második félidőben akármi lehetett volna...
 
   Tudósító: Oszvald PéterMÁR 17Megint "pihenhetett" a Papp-legénység
 
 
   Amikor a 2012/13-as bajnokság indulása előtt véglegessé vált, hogy az előző pontvadászatban negyedik helyen végzett gárdából (a jobb megélhetés okán) többen külföldre távoznak, aztán rögtön a rajtnál súlyos sérülést szenvedett Paic Róbert, kevesen gondolták, hogy a KBSK-TomTrans a tavaszi szezon közepén a tabella második helyén áll majd. Ha ehhez még hozzávesszük az őszi és tavaszi sérülések sorát, s az idei újabb távozókat, különösen elismerésre méltó a jelenlegi helyezés! 
   Ráadásul a komlóiaknak sikerült az a bravúr is, hogy az előző játéknapon úgy léptek előre a harmadikról a második helyre, hogy nem is játszottak mérkőzést - merthogy éppen szabadnaposak voltak. (A korábban Komlón nyerni tudó Füred II. eközben megtette nekünk azt a "szivességet", hogy legyőzte a Százhalombattát is, így a Duna-parti gárda gólkülönbsége rosszabb lett , mint a KBSK-é, s a két csapat helyet cserélt a dobogón).
   Nem ígérkezett könnyűnek  Péter Szabó Dávidék számára az e hét végén esedékes Várpalota elleni összecsapása sem! A Bányász-testvércsapat ugyanis március 2-án (elsőként a mezőnyből ebben a bajnokságban) legyőzte a SZESE együttesét, majd 14 góllal verte a Siklóst, így  kétségtelenül kellő önbizalommal ...

TeljesMÁR 16
közzétette admin  március 16, 2013 10:19  Hírek A mai mérkőzés elmarad!
 
A mai meccset a Várpalota csapata az időjárásra hivatkozva lemondta. A szövetség elfogadta a halasztást. Az új időpontról értesítünk minden kedves nézőnket.
 
VezetőségMÁR 8
közzétette admin  március 08, 2013 11:57  HírekIDŐPONTVÁLTOZÁS!

Megváltozott a soron következő két hazai bajnoki mérkőzésünk kezdési időpontja!
A csapat fontosnak tartotta a szurkolók kérését, hogy a városban egyszerre zajló sportesemények ne ütközzenek, ezért az új időpontok:

KBSK - Tom Trans - Várpalotai Bányász 2013. március 16. szombat felnőtt: 17.30, junior: 15.30

KBSK - Tom Trans - SZESE Győr 2013. március 30. szombat, felnőtt: 17.30, junior: 15.30

Köszönjük a csapatoknak, és a szövetségnek, hogy elfogadták kérésünk!

Várunk mindenkit a csarnokba!
[prev] 1 ... 116 117 118 [119] 120 121 122 ... 133 [next]591-595 of 664
RSS