Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


OKT 6
közzétette admin  október 06, 2012 21:41  Hírek   Négy meccsből hármat az esélyesek nyertek!
 
   Négy találkozót játszottak szombaton az NB I/B nyugati csoportjában, ahol többnyire "papírforma" eredmények születtek. Az Alba Regia gond nélkül verte az FTC-PLER II.- t (34-27), míg a szintén hazai pályán játszó Százhalombatta ugyancsak nyert - igaz, a vártnál talán szorosabb mérkőzésen a Balatonfüred II. ellenében (24-22). Nem okozott gondot a Várpalota számára az újonc Siklós legyőzése idegenben sem (22-27 volt a vége), talán az egyetlen váratlan eredmény Ajkán született, ahol az eddig pont nélküli házigazdák 24-19-re verték a három forduló során két győzelmet aratott tataiakat.
   Két találkozó maradt vasárnapra: a Veszprém II. a Szentendrét fogadja (előbbi pont nélkül áll a tabellán, míg a vendégek csak Komlón kaptak ki, így 4 ponttal rendelkeznek), Dabason pedig az eddigi mindkét összecsapását megnyerő SZESE lesz a vendég. Ez utóbbi találkozó eredményétől függ, hogy meg tudja-e tartani a listavezető pozíciót a KBSK-TomTrans. A mai eredmények után ugyanis még mindig a komlóiak állnak az élen. Ha vasárnap a Dabas kilenc góllal verné a győrieket, Ők lépnének az élre, amennyiben a SZESE nyer, Ők vehetik át a vezetést, ha pedig ...

TeljesOKT 4
közzétette admin  október 04, 2012 18:53  HírekMAGYAR KUPA legjobb 16 közé jutásért


Leendő kupaellenfelünk az Egerszegi Kézilabda Egyesület. Eddig még nem játszott egymással a két csapat. Néhány érdekesség ellenfelünkről:

 

Honlapjuk: http://egerszegikezi.uw.hu/, ahonnan szemezgettünk néhány információt:

2009-ben írták az újonnan alakuló egyesületről:

Új klub van születőben, illetve ma már bejegyzett egyesületként, konkrét tervekkel és elképzelésekkel készül először még a megyei bajnokság küzdelmeire az Egerszegi Kézilabda Klub. 

Annak ellenére, hogy a kézilabda a csapatsportágak közül az egyik legnépszerűbb és legeredményesebb idehaza, Zala megye napjainkban jórészt inkább a múltbeli sikerei okán kerül szóba. Ettől függetlenül Zalában természetesen még él a kézilabdasport, s bár élvonalbeli együttes nélkül, de az NB-s és alacsonyabb osztályokban is képviselik megyénket csapataink. Éppen ezért a hír örömteli: a megyeszékhelyen is eldöntötték páran, hogy csatlakoznak a bajnoki küzdelmekhez. A nemrég alakult Egerszegi Kézilabda Klub elnökségi tagja, egyben a szervezésben is főszerepet vállalt

Jáger Gergő nyilatkozta:

- Utoljára az NKK Zalaegerszeg NB II-es női együttese játszott egerszegi csapatként szervezett bajnokságban, ám a csapat később szüneteltette tevékenységét, a lányok pedig más klubokhoz igazoltak - mondta Jáger ...


TeljesOKT 3   "Kiütéssel" nyert második mérkőzésén a serdülő csapat
 
    Örömteli eredményekkel örvendeztetik meg mostanában a szurkolókat a KBSK-TomTrans fiatal kézilabdázói. Néhány napja a junior csapat nyert szinte valószinűtlen arányban Bácsbokodon, ma pedig a serdülők verték el igencsak alaposan szigetvári ellenfelüket. Péter Szabó Dávid gárdája ugyan kétszer annyi gólt kapott a szünet után, mint az első 30 percben - de ez most nem jelentett gondot. Egy félidőnyi játék után ugyanis 23-3 volt az állás, a találkozó lefújásakor pedig ez állt az eredményjelzőn: Komlói BSK-TomTrans - Szigetvár 47-9.
     A hazai csapat 80 néző előtt TEIMEL - PAPP SZ. (8), Zuder (3), SZÉKELY (7), CZAKLER (7), PANDURICS T. (4), BLUMENSCHEIN (5) összeállításban kezdte a mérkőzést, melyet a Farkas-Németh páros vezetett, s amelynek során csereként pályára léphetett Szám (k), Szilágyi Dániel, Szilágyi Dávid, PUTNOKI (7), Rozi, (2), Bergmann (3) és Miklós A (1). Az edző, Péter Szabó Dávid azt mondta: -Örülök, hogy mindenki megfelelő időt tudott játszani.
 
   A felnőtt csapattal kapcsolatos hír, hogy Paic Róbertet megvizsgálta Székesfehérváron az az orvos, aki korábbi sérülése után is műtötte Őt. Az orvosi szakvélemény alapján most ...

TeljesOKT 3
közzétette admin  október 03, 2012 16:25  HírekMagyar Kupa sorsolások!
 
Magyar Kupa felnőtt, legjobb 32 közé kerülésért Zalaegerszeg-Komlói BSK Tom-Trans 2012.10.16. 18.30. Zalaegerszeg.
 
Magyar Ifjúsági Kupa legjobb 32 közé kerülésért Komlói BSK Tom-Trans-Szentgotthárd 2012.10.08. 14.00. Komló Sportközpont
 
Magyar Junior Kupa legjobb 32 közé kerülésért Komlói BSK Tom-Trans-Szentgotthárd 2012.10.08. 16.00. Komló Sportközpont 
 
OSB Komlói BSK Tom-Trans-Szigetvár 2012.10.03. 18.15. Ma, Komló Sportközpont.OKT 2
közzétette admin  október 02, 2012 19:38  HírekSorsoltak a Magyar Kupában!
 
A 32-be jutásért október 17-ig kell lejátszani a Zalaegerszeg-Komlói BSK Tom-Trans mérkőzést.
[prev] 1 ... 112 113 114 [115] 116 117 118  [next]571-575 of 590