Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőNOV 16   Az eddigi eredmények alapján némiképp meglepő, magabiztos győzelmet aratott hazai pályán a Tata az eddigi listavezető, mindössze egyetlen pontot veszített Veszprém II. ellen. A szünetben még 13-16 volt az állás, de a vendéglátók a második játékrészben szinte szárnyaltak és "állva hagyták" ellenfelüket, végül hat gólos különbséggel nyertek (33-27). Ezzel le is taszították a veszprémieket a tabella éléről, mert az eddigi második Dabasnak nem okozott gondot a Csurgó II. legyőzése  (13-12-es félidő után 31-24 lett a vége), így a Pest-megyei alakulat most a listavezető. Győzelmével a Tata is dobogós lett, a Szentendrén nyerő Várpalota pedig a negyedik helyre lépett elő. Szentendre - Várpalota 20-22 (9-11).  További két mai mérkőzés eredménye: Ajka - Alba R. 29-33 (12-14), Százhalombatta - Pécs 32-28 (17-12)  Jelenleg így fest az élcsoport: 1. Dabas 16 pont (9 mérk)  2. Veszprém II. 15 p. ( 9 m. +51 gólk.)  3. Tata 15 p. (9 m. +45 gk.) 4. Várpalota 14 p. (9 m.)  5. Komló 12 p. (8 m.)  6. Sz.batta  11 p. (9 m.)  7. Füred II. 10 p. ( 8 m.) 
  Vasárnap kerül sorra a ...

TeljesNOV 9   A közönség előre "megérezte", hogy jó meccsre van kilátás...Nem véletlen, hogy ebben a bajnokságban még egyetlen hazai összecsapásra  sem voltak kíváncsiak annyian, mint a maira. A Batta egyébként évek óta komoly erőfeszítésre készteti a komlóiakat, s ezúttal sem volt ez másként, de a végkimenetel most a TomTrans  számára volt kedvező (tavaly tavasszal 3 góllal a Duna-parti gárda nyert Komlón). Az első félidő közepéig többnyire hazai vezetésnek örülhettünk, aztán fordult a kocka és jobb szünet előtti hajrával a vendégek térhettek előnnyel a pihenőre. A folytatásban két-három TomTrans gólparádét láthattunk, miközben a vendégek nem tudtak betalálni a hazai kapuba, így végül megnyugtató különbségű komlói siker született. 
  A második percben Péter Szabó hetesével a TomTrans jutott vezetéshez. Egy perccel később a vendégek legeredményesebbnek bizonyuló játékosa, Nagy Cs. egyenlített, majd Szögi találatára ugyanő "válaszolt" büntetőből, így a 8.percben 2-2 volt az állás. Némi meglepetésre a 10. percben már a Batta vezetett (2-3), de ekkor felgyorsultak az események, potyogtak a gólok, így hamarosan 5-3-at, később 6-4-et, míg a félidő derekán 6-7-et mutatott az eredményjelző. Látszott, hogy a Duna-parti alakulat ezúttal is győzelmi reményekkel érkezett ...

TeljesNOV 1  Sokadik mérkőzése ez már a komlói serdülő együttesnek, melyen az első játékrész során még tudják tartani a lépést a soros ellenféllel, majd a szünet után "elveszítik a fonalat" Így volt ez a legutóbbi fordulóban is, amikor hazai pályán mérkőztek a Simontorny gárdájával. A vendégcsapat sem remekelt eddig a bajnokságban, hisz mindössze egy ponttal szereztek többet, mint Péter Szabó  Dávid  alakulata (ez komlói részről 2, simontornyairól 3 pontot jelent - ami öt forduló során bizony nem sok).  Most úgy tűnt, talán sikerül nyerni a hazaiaknak, bár már a pihenőre is vendég-előnnyel vonultak a csapatok. Sajnos, a második játékrész ismét a Simontornyának sikerült jobban, így végül magabiztosan vihették el Komlóról a két bajnoki pontot. JEGYZŐKÖNYV: Komló-Simontornya 21-27 (9-11)  Komló, 80 néző  Vezette: Kóbor, Tasnádi Komló: Szilágyi - Nyers 2, Hock 1, Papp Sz. 4, Putnoki 1, Pintér 1, Magyar 6  Csere: Ivicz, Perleczky, Beck, Kovács, Czakler 6  Edző: Péter Szabó Dávid
 
     Némi gyógyír lehet a komlói kézilabda-híveknek, hogy a góllövőlista élén Papp Szabolcs áll, míg a felnőttek mezőnyében edzője, Péter Szabó Dávid vezeti a góllövők rangsorát. (És ne feledkezzünk meg ...

TeljesNOV 1  "Fél csapattal" érkezett a fővárosi kupatalálkozóra Farkas Attila, aki azonban a vereség ellenére nem volt túl bánatos, hisz a mérkőzésnek pozitív hozadéka is volt.  JEGYZŐKÖNYV: FTC - TomTrans Komló 36-25 (18-14)  Budapest, Elek Gyula Sportaréna, 200 néző  Kiállítás: 10 ill. 6 perc   7 méteres: 5/4   ill. 8/7  Komló: Fata - OSZLÁR 8, LAUFER 2, GÁSZ 1, Liptai 2, Szőllősi 7/6, Chalupa 2  Csere: Kiss B. (k), Marcsek, Musitz 1, Dénes 2/1, Hidasi   Edző: Farkas Attila  - Bár öt játékosom hiányzott, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de ezeket sorra el is hibáztuk, így nem lehetett szoros a végeredmény. A fiatalok viszont hasznos tapasztalatokat szerezhettek tétmérkőzésen - foglalta össze a találkozó lényegét a mester.
 
    Tudósító: Oszvald PéterOKT 29
közzétette admin  október 29, 2013 11:15  Hírek  Az első játékrészben még jól tartotta magát Péter Szabó Dávid csapata, a szünet után azonban mindössze három(!) gólra tellett Putnokiéktól, így a hazai gárda megsemmisítő vereséget mért a komlóiakra. Komló: Szilágyi B. - Hock, Balog 1, Nyers 2, Putnoki 1, Papp 6, Magyar 2  Csere: Wittmer (k), Ivicz, Perleczky, Pintér 2  Edző: Péter Szabó Dávid
 
   Tudósító: Oszvald Péter
[prev] 1 ... 111 112 113 [114] 115 116 117 ... 137 [next]566-570 of 683
RSS