Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


NOV 7
közzétette admin  november 07, 2012 20:52  Hírek Súlyos fegyelmezetlenség miatt "csak" egy pont: PVSE - KBSK 21-21
 
   Szerdán este játszották Pécsett az Országos Serdülő bajnokság megyei rangadóját, melynek esélyese a házigazda PVSE volt. A hazai pályán játszó ellenfél eddigi hat mérkőzésükből ötöt megnyertek, mindössze a listavezető Csurgó tudta legyőzni őket. Ma ez majdnem sikerült a komlóiaknak is, akik sokáig vezettek, ám a végjátékban az egyik legtehetségesebbnek tartott játékos fegyelmezetlensége miatt emberhátrányba került a Bányász, s ezt kihasználva egyenlítettek a pécsiek.
Pécsi VSE - KBSK 21-21 (12-11)  Komló: TEIMEL- PAPP Sz. 5, SZÉKELY 3, PANDURICS T. 7, Zuder 3, Czakler 2, Hoffmann 1  Csere:  Szilágyi Dániel  Edző: Péter Szabó Dávid    - Igazi rangadót játszottunk, a két csapat jól ismeri egymást, most egy fegyelmezetlenség miatt elvesztettünk egy pontot és elmaradt a meglepetés - mondta a KBSK edzője, aki játékvezetői utasításra pécsi melegítőben ülte végig a meccset, míg kollégája komlóiban. ( az indok: az edző nem lehet ugyanolyan szerelésben, mint a pályán levő játékosai).NOV 6
közzétette admin  november 06, 2012 19:49  Hírek  Búcsú a Magyar Kupa küzdelmeitől: Tata-KBSK-TomTrans 27-20
   
   Nem lehettek vérmes reményei a legoptimistább  komlói híveknek sem a ma esti Magyar Kupa mérkőzéssel kapcsolatban. A KBSK-TomTrans ugyanis az utóbbi tíz nap során 1500 kilométert utazva a mezőny három legerősebb együttesével került szembe, "szárnyaszegett" csapattal. A  ma esti ellenfél tavaly még NB I-es volt, s a mostani bajnoki pontvadászatban (akárcsak Papp László gárdája), a SZESE és a Százhalombatta ellen szenvedett vereséget. És - nem kis meglepetést okozva - az Ajka is megverte őket. Ezzel együtt is Ők állhatnak jelenleg a SZESE és a Batta mögött a dobogó legalsó fokán - gólkülönbséggel megelőzve az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott KBSK-t. Az erősen tartalékos komlóiak ellen azonban ma mindenképpen a Tata számított esélyesebbnek - ennek megfelelően alakult a végeredmény is.
   Vendég-góllal indult a mérkőzés, s - nem kis meglepetésre - végig jól tartotta magát Papp László együttese, mely a szünetre két gólos előnnyel vonulhatott (10-12). Ebben nagy része volt a kitűnően védő Selymesnek, s annak, hogy a pályán levők mindannyian fegyelmezetten, erőn felül teljesítettek. A szünet után azonban nagyot fordult a kocka. A ...

TeljesNOV 3  Egy győzelem, egy vereség Százhalombattán
 
 
  Nem számít a könnyű ellenfelek közé a Százhalombatta – különösen saját pályáján. Az előző két bajnokságban a két gárda közül mindig az nyert, aki otthon játszott. A jelenlegi pontvadászatban mindkét csapat 10-10 pontot szerzett, ami nem csoda, hisz az eddigi ellenfelek is szinte ugyanazok voltak ( Az eltérés annyi, hogy a Batta Tatán kezdett, azóta azokkal játszottak, akikkel az előző fordulóban a Komló. Ez azt is jelenti, hogy a jövő héten a SZESE vendége lesz a Duna-parti gárda). Ha ehhez még hozzá vesszük, hogy tavaly mögöttünk, előző  évben előttünk végzett egy hellyel a mai vendéglátó, mondhatjuk, hogy két egyforma képességű csapatról van szó, s a két pont sorsáról általában a hazai környezet dönt. Ma sem volt ez másképp...

  Hazai góllal indult a meccs, aztán már az első percekben komoly hátrányba kerültek Gászék (5.perc: 5-1). Kicsit jobban sikerült a következő 5 perces etap, (10.p.: 7-4) de a félidő közepén megint négy volt a különbség (9-5). Amikor 9-7-nél a 20. percben azt hittük, lehet keresnivalónk, a Batta egy 9-5-ös utolsó 10 percet produkált és így hat gólos ...


TeljesNOV 1     Győzött az esélyesebb vendégcsapat a serdülők meccsén:

KBSK-Csurgó 35-40

   

    Újabb mérkőzést játszott  szerdán este a KBSK serdülő gárdája az  OSB-ban, melyen a  tavalyi 4. helyezett Csurgó  volt a vendég. Csak érdekességként jegyezzük meg, hogy a találkozóra éppen kétszer annyi néző volt kíváncsi, mint a legutóbb  a tv-ben látott  Eger- Pápa NB I-es focimeccrsre! Sok esélyt nem adtak a hozzáértők a komlói alakulatnak, hisz a somogyi gárda eddigi öt mérkőzésén magabiztosan diadalmaskodott, amit jól jelez a  199-88-as gólkülönbségük.  A közel 40-es dobott gólszámot most is elérték a vendégek, ám  Péter Szabó Dávid csapata dicséretet érdemel, mert  ők viszont  (mindössze egyetlen cserejátékossal felállva)lényegesen többet dobtak, mint a Csurgó eddigi ellenfelei. Más kérdés, hogy a 35 komlói gól is kevés volt a sikerhez.. Ami pedig közelinek tűnt az 51.perc tájékán, amikoris 35-36 volt az állás.  De ekkor kimaradt egy  hazai 7-es és kétszer is  csurgói kapufán csattant a labda., a vendégek viszont betaláltak a kontratámadásokból.

 JEGYZŐKÖNYV:   Komló-Csurgó 35-40 (16-22)   Komló, 100 néző  Vezette: Csányi, Zörgő

Komló:  TEIMEL-Papp 2, SZÉKELY 8, Pandurics 5, ZUDER 4, Czakler 5, HOFFMANN 11. Csere:  Szilágyi Dániel ...


TeljesOKT 27
közzétette admin  október 27, 2012 20:51  HírekSúlyos vereség Győrben: SZESE - KBSK-TomTrans 34-20 (19-10) 
 
   

   Sok éven át az esélytelenek nyugalmával utazhattak a komlói kézilabdázók Győrbe, hisz ott rendre vereséget szenvedtek. A rossz sorozat a 2009/2010-es bajnokságban szakadt meg, amikor decemberben 36-28-ra nyert a Komló a Rába partján, de a visszavágón 2010 májusában a győriek győztek Komlón 30-29-re: Azóta négyszer találkozott a két csapat, s a mérleg (még mindig) a győriek felé billen. 2010/11-ben (FAB ETO néven) mindkét találkozón a Győr nyert , 2011/12-ben pedig : KBSK-SZESE Győr 24-21, SZESE-KBSK 35-23. 2012 október 27-én pedig a csoport két veretlen együttese feszült egymásnak – Győrben. A házigazdák otthon verték az Ajkát, a Várpalotát és a Siklóst, idegenben bizonyultak jobbnak a Dabas és a Tata együttesénél. A KBSK-TomTrans háromszor győzött vendégként (az FTC-PLER Budapest, a Balatonfüred II. és a Várpalota volt az áldozat), Komlón pedig a Szentendre és a Siklós kapitulált Papp László együttese előtt. Mindezek ismeretében nevezhettük volna akár háromesélyesnek is a meccset, de több volt a realitása a hazai győzelemnek. Nos, nézzük, mi is történt a mérkőzésen.


  Hazai góllal indult az előzetesen ...


Teljes
[prev] 1 ... 111 112 113 [114] 115 116 117 ... 121 [next]566-570 of 602