Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőFEB 15
közzétette admin  február 15, 2014 20:49  Hírek  Négy mérkőzést játszottak szombaton, s ezek mindegyikén "papírforma" eredmény született - legfeljebb a különbség meglepő némelyik esetben...
  Az Alba Regia - mely egy hete Komlón is megmutatta, hogy gyors, kreatív, kemény játékra képes - ezúttal hazai pályán játszott, s bár a szünetben még X volt az állás (12-12), a végén fehérvári siker született: Alba R. - Pécsi VSE 28-26 (12-12).  Nem okozott gondot a Várpalota számára az eddig mindössze öt pontot gyűjtött Vecsés legyőzése...A bányászcsapat már a pihenőre hét gólos előnnyel vonulhatott, s ezt a különbséget a találkozó végéig meg tudták őrizni: Várpalota - Vecsés 31-24 (16-9).
  A szünetben ugyan csak két góllal vezetett Ajkán a Dabas, de végül tízre növelte előnyét a jóval esélyesebb vendégcsapat: Ajka - Dabas 26-36 (14-16).
  Nagy csatát vívott egymással a Tata és a Százhalombatta (ősszel a Duna partján 35-35-öt játszott egymással a két csapat - s most is közel volt a pontosztozkodás). A vendéglátók a szünetben 11-10-re vezettek és mert a második harminc perc 12-12-re végződött, a Tata - ha minimális különbséggel is, de - megnyerte a találkozót. Komlói szempontból mindenképpen ...

TeljesFEB 9
közzétette admin  február 09, 2014 20:21  Hírek  Három mérkőzés maradt vasárnapra a 14.fordulóból, s ezek egyike hazai, egy másik vendég-sikerrel zárult, míg a harmadikon pontosztozkodás született.  A pont nélküli sereghajtó SZESE II. hazai veresége aligha tekinthető meglepetésnek, a Várpalota 19-13-as félidei vezetést követően 34-27-re nyert a Rába partján. Három góllal (15-12-re) vezetett a szünetben a Pécs a Csurgó II. ellen, s végül 29-28-as hazai sikerrel zárult az összecsapás. Nem bírt egymással a Dabas és a Tata. Az első játékrészt a hazaiak, míg a másodikat a vendégek nyerték 14-13 arányban, így 27-27-tel ért véget a mérkőzés.
  Komlói szempontból ez utóbbi mérkőzés volt a legérdekesebb, s a döntetlen kedvezőnek is értékelhető, mert így Farkas Attila együttese pontelőnyre tett szert a Tatával szemben. Pillanatnyilag a Veszprém II. áll az élen 25 ponttal, a Komló Sport KC a második 22, a Füred II a harmadik, ugyancsak 22 ponttal ( a Balaton-parti együttes azonban egy mérkőzéssel többet játszott, mert ők már letudták a 15.fordulóbeli, Csurgó II. eleni találkozójukat). A 21 pontos Tata most a negyedik, őket a 20 pontos Dabas és a 19 pontot gyűjtött Várpalota követi, s a mezőny első ...

TeljesFEB 8  Aligha volt kétséges, ki nyeri a Komló Sport KC - Alba Regia mérkőzést, ha volt kérdés a meccs előtt, az maximum az lehetett, mennyi lesz a különbség a végén...Igaz volt ez a felnőtt és a junior gárdák mérkőzésére egyaránt.. Nos, a komlói csapatok nem okoztak csalódást: a fiatalok 42-21-re, a felnőttek 39-25-re nyertek - megérdemelten.
  Wéber Tamás nyitotta a gólok sorát az első tavaszi hazai mérkőzésen ( a szélső később sem fukarkodott a góllövéssel - úgy lőtt hatot, hogy nem játszotta végig az összecsapást). Még az első percben egyenlítettek a vendégek, de aztán gyors egymás utánban 3 komlói gól következett (4.perc: 4-1). Korai volt azonban a hazai szurkolók öröme, ugyanis egy perccel később már 4-3, a 7.percben 5-4, s még a 11.percben is csupán 7-6 volt az állás. Ennek oka pedig az volt, hogy a hazai akciók végén rendre a fehérvári kapus, vagy a kapufa állta útját a lövéseknek - miközben a komlói kapunál a vendég-próbálkozások többsége a hálóban kötött ki.
  Aztán a félidő közepétől (8-7 -es állást követően), hirtelen minden megváltozott. Zsinórban öt komlói gól esett (13.perc: 13-7) ...

TeljesJAN 26
közzétette admin  január 26, 2014 20:08  Hírek  A komlói kézilabdacsapatok közül a serdülők kezdték elsőként az idei évet. Péter Szabó Dávid együttese, mely a 8.helyen várta a tavaszt, a közvetlen mögöttük álló Bácska SZSE gárdáját látta vendégül. A találkozó gyakorlatilag már az első játékrész végére eldőlt, a két csapat közti különbség a szünet után tovább nőtt, s végül magabiztos hazai győzelem született.
  Komló Sport KC - Bácska SZSE 36-25 (20-14) Komló, 100 néző  Vezette: Csányi, Zörgő  Komló: Szilágyi - Balog 2, Perleczky 3, NYERS 6, PAPP SZ. 18, PUTNOKI 5, Magyar 2  Csere: Wittmer (k), VANYEK (k), Tóth 1, Hock, Beck  Edző: Péter Szabó Dávid  A tréner joggal volt elégedett, s így dicsérte játékosait: - Jó kapusteljesítménnyel és gyors, okos támadójátékkal nyertünk.
 
  Tudósító: Oszvald PéterJAN 15
közzétette admin  január 15, 2014 14:40  Hírek
 Kedves Szurkolók!

 
A december 06-i Pécs-Komló mérkőzésen eldobott petárda miatt a szakosztály ellen fegyelmi eljárás indult. A bizottság határozata szerint 100 000 Ft büntetést kell fizetnünk.
 
Kérünk minden Sportszerető Szurkolót, hogy a jövőben sportszerűen biztassa a csapatot, mert a szakosztálynak komoly anyagi terhet jelent minden büntetés!
 
Köszönjük!
 
A Vezetőség
 
 
 

[prev] 1 ... 108 109 110 [111] 112 113 114 ... 137 [next]551-555 of 682
RSS