Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőOKT 5
közzétette admin  október 05, 2013 19:39  Hírek   Azonos pontszámmal állt a tabellán a mai találkozó előtt a két csapat (jobb gólkülönbsége okán a Szentendre volt előrébb),  s mivel a vendégek a nyáron több "nagy nevet" igazoltak, nem ígérkeztek könnyű ellenfélnek. Elég volt azonban egy félidő, hogy kiderüljön: a két csapat nincs egy súlycsoportban. Ha bokszmeccs lett volna, már a 33.percben vége szakad a küzdelemnek, hisz eddigre megvolt a K.O., azaz, a "tíz közte", s a folytatásban még az a különbség is tovább nőtt.
   Ezúttal Szögi kezdte a gólgyártást, majd - még ugyancsak az első percben - Chalupa is "beköszönt", de ekkor még kevesen gondolták, hogy ez a két pont ilyen simán lesz a TomTrans-é. A vendégek 2-1-re, 3-2-re, majd 4-3-ra is felzárkóztak, ám ezt követően folyamatosan nőtt a két csapat közti különbség. A 8.percben 6-4-et, a 16.-ban 10-6-ot mutatott az eredményjelző. Ekkor egy büntetőből betalált a Szentendre, viszont a következő tíz percben hat hazai gól következett - melyekre nem volt válasz...(26.perc: 16-7). Szünet előtt még egyszer betaláltak a vendégek, de ekkor már senki sem aggódott a lelátón a két pont sorsa maitt.
  A pihenő után ismét ...

TeljesOKT 3
közzétette admin  október 03, 2013 20:14  Hírek   Ahogyan korábban már írtunk róla, a komlói serdülő-gárda nehéz bajnoki év elé néz, hisz ellenfeleinek szinte mindegyike a mieinknél 1-2 évvel idősebb játékosokat tudhat soraiban. Ennek ellenére ma Szigetváron győzni tudtak Péter Szabó Dávid tanítványai, akik már a szünetig szinte behozhatatlan előnyre tettek szert, s a különbséget a folytatásban tovább tudták növelni.
Szigetvári KSE - Komló 18-27 (5-12) Komló: SZILÁGYI - Rumli 1, Balog 2, PAPP SZ. 8, PUTNOKI 7, Bergmann 2, Nyers 3  Csere: Wittmer (k),  Kovács, Magyar 2, Perleczky, Pintér 1, Hock 1, Ivicz  Edző: Péter Szabó Dávid   - Gratulálok mindenkinek, a győzelmet közösen harcoltuk ki - mondta a mérkőzés után Péter Szabó Dávid
   A felnőtt csapattal kapcsolatos friss hír, hogy elkészült a Magyar Kupa következő fordulójának sorsolása. A TomTrans Komló az NB II-es Kalocsával mérkőzik idegenben, a kiírás szerint a találkozókat az október 16-i héten kell lejátszani, a két csapat azonban még nem állapodott meg a pontos időpontban.  (A Kalocsa az előző évi kupasorozatban a legjobb nyolc közé jutott, s ott úgy esett ki, hogy egyetlen góllal (27-26-ra) kapott ki az NB I/B-s Balassagyarmattól - nem ...

TeljesSZE 29
közzétette admin  szeptember 29, 2013 21:31  Hírek   Lejátszották a 3. forduló valamennyi mérkőzését. Az eredmények: Alba R. - Csurgó II. 32-37, B.füred II. - Dabas 25-27, Ajka - Sz.batta 26-32, Tata - SZESE II. 38-19, Veszprém II. - Pécs 39-27. Sajnos, (a technika mai állását tekintve azt is írhatnám, hogy szégyen!) a vasárnap 18 órakor kezdődött Szentendre - Vecsés találkozó eredménye sem a cspatok honlapján, sem a Szövetség honlapján nem található még este 3/4 10-kor sem!
   E meccs eredménye azért lehet fontos, mert a Szentendre 2 pontos és + 7 a gólkülönbsége. Ha nyernek (amire nagy az esély), több gárdát is megelőzhetnek a tabellán, ahol a mezőny rendkívül "sűrű" első felében a pillanatnyi állás így fest: 1. Veszprém II. 6 pont 2. Tata 5 p. (+ 25) 3. Batta 5 p. (+ 11) 4. Várpalota 4 p. (+14) 5. Dabas 4.p. (+ 13)  6. Csurgó II. 4 p. (+ 10)  7. Komló 4 p. (+9)  8. Füred II. 4 p. (+5)  SZE 28    A múlt pénteki  "vérszegény"  produkció után kissé félve engedték útjára a csapatot a TomTrans-hívek, hisz Selymeséknek a pontveszteség nélkül a tabella élén álló Várpalota otthonában kellett pályára lépniük szombaton. A bakonyi alakulat senkinek nem könnyű ellenfél - különösen otthon - de ez a tény ezúttal nem zavarta Farkas Attila együttesét. Péter Szabó góljával a Komló szerzett vezetést és a találkozót úgy nyerték 5 góllal, hogy az ellenfél egyszer sem vezetett, s a különbség a vége előtt tíz perccel már kilenc gól is volt!
   Az első 5 percben még nem volt gólzápor (1-2 volt ekkor az állás), de az idő múlásával egyre inkább belelendültek a csapatok (10.p.: 5-6). A félidő derekáig kettőre(6-8), majd a 20.percre már ötre nőtt a TomTrans-előny (6-11). A következő öt perces etapban egyenlő arányban osztoztak a gólokon a mérkőző felek ( 25.p.: 9-14), a szünet előtti percekben a hazaiaknak sikerült egyetlen góllal csökkenteni hátrányukat.
   A folytatásban egy ideig megint egyenlő erők küzdelmét láthattuk, felváltva eső gólokkal (35.perc: 15-19). Ekkor azonban Péter Szabóék erősítettek, mely az eredményben is megmutatkozott (40.p.: 17-24). Hiába váltogatták a különböző védekezési módokat ...

TeljesSZE 25
közzétette admin  szeptember 25, 2013 20:45  Hírek  Ritkaságszámba megy, ha egy kézilabdameccsen mindkét félidőben ugyanannyi gól születik, ráadásul ugyanolyan elosztásban. Nos a komlói serdülő-csapat mai meccsén ez történt. A vendég Dunaújváros a szünetben 16-7-re vezetett, végül 32-14-re nyerte a találkozót. Annyit mindenképpen tudni kell, hogy Péter Szabó Dávid együttese a 2013/14-es pontvadászatban nehéz feladat előtt áll, hisz rendre olyan ellenfelekkel kell mérkőzniük, melyekben 1-2 évvel idősebb játékosok szerepelnek.
JEGYZŐKÖNYV: KomlóiSport KC - Dunaújvárosi VSI 14-32 (7-16) Komló, 50 néző  Vezette: Csányi, Zörgő  Komló: Szilágyi - Kovács 1, Balog, Papp Sz. 4, Putnoki 4, Bergmann 3, Nyers   Csere: Wittmer (k), Magyar, Rumli 1, Perleczky, Pintér  Edző: Péter Szabó Dávid  A fiatalok mestere így értékelt: - Általános iskolás korú csapatunk tovább edződik az országos serdülő bajnokságban
 
   Tudósító: Oszvald Péter
[prev] 1 ... 105 106 107 [108] 109 110 111 ... 129 [next]536-540 of 641