Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőÁPR 24NBI/B férfi junior - Nyugat alapszakasz
Komlói BSK-Tom Trans - Alba Regia KSE
2013. 04.24. 18:00 
 
Játékvezető(k): Csányi Tibor, Zörgő Róbert
 
VezetőségÁPR 23
közzétette admin  április 23, 2013 20:27  HírekElmaradt a remélt bravúr: Eger - KBSK 40-28  
 
 
 
   Nem tudni, hogy a két nap alatt lejátszott két mérkőzés volt sok a komlói serdülőknek, vagy talán maguk is elhitték, hogy győzhetnek Egerben, aztán mire "észbe kaptak" , addigra már jelentős előnye volt a vendéglátó gárdának - mindenesetre csúfos vereség lett a vége. Mindkét játékrészben 6-6 góllal voltak eredményesebbek a házigazdák, így pontosan egy tucattal verték a KBSK fiataljait, akiknek teljesítményével (érthető módon) igencsak elégedetlen volt Péter Szabó Dávid.  JEGYZŐKÖNYV: Eger - KBSK 40-28 (18-12)  KBSK: Teimel - Papp 1, Székely 1, Pandurics T. 4, Zuder 1, CZAKLER 12, HOFFMANN 9   Csere: Szám (k), Szilágyi D., Horváth, Putnoki, Bergmann  Edző: Péter Szabó Dávid  - két jó teljesítménnyel nem lehet mérkőzést nyerni - utalt játékosai "visszafogottságára" Péter Szabó Dávid.
 
    Tudósító: Oszvald PéterÁPR 21   Ezúttal tízzel voltak jobbak a gyöngyösi serdülők: Gyöngyös - KBSK 36-26
 
 
   Néhány hete 27-22-re nyertek a Gyöngyös serdülői Komlón, így Péter Szabó Dávid csapatának nem lehettek vérmes reményei a visszavágót illetően. Sajnos, a papírforma beigazolódott, hisz a hazaiak már a szünetig eldöntötték a 2 pont sorsát. 18-9 volt az állás 30 percnyi játék után, s a folytatásban még ezt a különbséget is "megtoldották" egy góllal. A 36-26-os végeredmény "szebb" is lehetett volna, de csak akkor, ha a KBSK játékosai nem hibáznak el 5 (!) büntetőt. A KBSK Teimel - Papp, SZÉKELY 5, Pandurics T., Zuder 2, CZAKLER 6, HOFFMANN 12 összeállításban kezdett, csereként pályára léphetett Szám (k), Szilágyi D., Bergmann, Putnoki és Horváth. Az edző, Péter Szabó Dávid kritikusan így összegezte a találkozót: - Se támadás, se védekezés...    
  A csapat Gyöngyösről Egerbe utazott, ahol holnap játszanak, s ezt a mérkőzést akár meg is nyerhetik egy jó teljesítménnyel, hisz április 5-én, a két gárda komlói összecsapásán 33-26-os komlói siker született.
 
   Tudósító: Oszvald PéterÁPR 20 Junior győzelem, felnőtt vereség a szombati mérleg -
már csak hatodik a tabellán a TomTrans.
 
 
 
  Évek óta nagy küzdelemben dől el a KBSK-Százhalombatta mérkőzések sorsa, s erre lehetett számítani ma is. Már az első 30 perc is fordulatos, izgalmas volt, de ez "kismiska" volt ahhoz képest, ami az utolsó negyedórában történt. Anélkül, hogy a tudósító kétségbe vonná a sípmesterek felkészültségét, vagy elmeállapotát, (a nézők ezt igen vehemensen megtették) nyugodtan kijelenthetjük: ezt a két pontot a Batta nem saját magának köszönheti!
  Régen volt már példa arra, hogy a hátsó kijáraton kellett "kimenekíteni" a bírókat a komlói sportcsarnokból - ma ez is megtörtént. Ha a rendezők és a KBSK vezetői (akik még a játékvezetők kocsiját is biztonságosnak vélt területre vezették a két érintett helyett) nem ezt teszik, alighanem "nagy balhé" lett volna! 
  De beszéljünk inkább a 60 perc történéseiről. Nagy Z. találatával a KBSK jutott előnyhöz, de még az első percben egyenlített a vendégcsapat, mely Péter Szabó értékesített büntetőjére és Szomor találatára három góllal válaszolt, így a 8.percben 3-4 állt az eredményjelzőn. Óriási "bírkózás" jellemezte már ekkor a küzdelmet, s ...

TeljesÁPR 14 Változatos, küzdelmes meccsen megosztoztak a pontokon a csapatok
 
 
 
   A rendkívüli időjárás miatt elmaradt mérkőzést pótolta ma a két bányászcsapat. A találkozó tétje nem volt kicsi, hisz az eredmény alakulása befolyásolta a KBSK-TomTrans helyezését a tabellán. Győzelem esetén akár a dobogóra is felléphetett volna a Bányász. Hiába vezetett azonban két góllal a vége előtt négy perccel a Papp-legénység, a lefújáskor 26-26 volt az állás - ez pedig csupán az 5. hely megtartására volt elég. 
  Ahogyan már oly sokszor az elmúlt években, ezúttal is Péter Szabó Dávid volt a meccs első gólszerzője, majd Szomor is betalált, így két perc elteltével 2-0 volt az állás. Aki azonban ekkor azt hitte, hogy sima ügy lesz a találkozó - tévedett. Öt perccel később ugyanis ez állt az eredményjelzőn: KBSK-Várpalota 2-4! Azt pedig, hogy a vendégek nem feltartott kézzel érkeztek Komlóra, az bizonyította, hogy a 12.percben még mindig náluk volt az előny (4-7).  Hiába szerette volna a lelkes hazai publikum, hogy fordítsanak a kedvencek, óhajuk váratott magára (17.perc: 6-9). Aztán a 21.perc "nyerő" volt komlói szempontból! Ugyanis 7-10 után zsinórban öt hazai gól született ...

Teljes
[prev] 1 ... 104 105 106 [107] 108 109 110 ... 123 [next]531-535 of 614