Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőJÚL 12
közzétette admin  július 12, 2014 21:15  HírekNehéz lesz a kezdet!

Elkészült a 2014/2015. évad sorsolása az NB I-ben. Csapatunkra nehéz feladat vár mindjárt az első fordulókban. A szeptember 3-i rajton először a tavalyi 4. helyezett Csurgó otthonában szerepel a gárda, majd az első hazai mérkőzésen az EHF kupagyőztes, bajnoki ezüstérmes PICK-Szeged lesz az ellenfél. Ezt követi két idegenbeli fellépés a Cegléd, és a Skaliczki László irányította Mezőkövesd otthonában. A mérkőzések pontos időpontjainak meghatározása a jövő héten történik, ami számunkra különösen fontos, hiszen a szeptember 6-7. hétvégére kiírt Szeged elleni találkozó időpontjában a Városi Sportközpontban a Komlói Napok rendezvényi lesznek, így ott biztosan nem lehet megrendezni a találkozót. A klub vezetése jövő héten egyeztet a szegedi illetékesekkel a mérkőzés napjának változtatásáról. 
Szigeti Szabolcs ügyvezető igazgató:"Mindenképpen Komlón szeretnénk a találkozót megrendezni. Igazi kézilabda ünnepre készülünk, hiszen Európa egyik legjobb csapatát láthatjuk vendégül, mindjárt a bajnokság kezdetén. Bízom a szegedi vezetők pozitív hozzáállásában és elfogadják időpont módosítási kérelmünket."

A csapat a felkészülést július 21-én hétfőn kezdi.JÚL 12
közzétette admin  július 12, 2014 21:13  HírekKovacsics Péter az új szerzemény!

Új játékossal bővült a felnőtt csapat kerete. A csurgói Kovacsics Péter egy évre, kölcsönbe került hozzánk. A rendkívül tehetséges balszélső és irányító poszton is bevethető játékos az elmúlt szezonban már csillogtatta tudását a somogyi csapatban. Neve jól cseng a sportágban, hiszen testvére Anikó, a Győri AUDI ETO KC játékosa.JÚL 1
közzétette admin  július 01, 2014 10:52  HírekHírek a Szakosztályról

Tegnap éjfél volt a nevezési határidő a 2014/2015. szezonra. A beadott nevezés szerint csapataink a következő korcsoportokban fognak versenyezni:

NB I felnőtt
NB II felnőtt - a Junior csapatnak kötelező itt indulnia
NB I ifi
Országos Nyílt Serdülő (OSB)
Gyermekbajnokság Fiú U14, U12, U10 és U9
                         Lány U10

Az ifi mérkőzések mindig a felnőtt meccsekkel együtt kerülnek megrendezésre.

Az ügyvezetés egy régebb óta tartó együttműködést bővített ki, melynek eredményeként a következő szezonban SPORT36-Komló néven indulnak az NB I és NB II felnőtt, továbbá az ifi bajnokságban.
JÚN 30
közzétette admin  június 30, 2014 9:59  HírekHírek a szakosztályról
 

Bár még messze az NB I szeptemberi nyitánya, kézilabda-szakosztályunk vezetői gőzerővel dolgoznak együttesünk megerősítésén.

 

Szigeti Szabolcs, a Komló Sport Kft. igazgatója már korábban jelezte, hogy a magyar játékosok magas ára miatt – kényszerűségből – „déli áramlatban” gondolkodnak. Ennek már kézzel fogható bizonyítéka, hogy a napokban született kontraktus egy bosnyák és egy horvát játékossal. A 26 éves horvát Ante Granic kapus és a 24 éves bosnyák Gafar Hadziomerovic – utóbbi beállós – az alapozás kezdetekor csatlakozik a kerethez. Granic személyében egy mérnök-informatikust igazolt a Komló, aki utóbbi időben elsősorban tanulmányaira összpontosított, de képességeiről sokat elmond, hogy az RK Metkovic együttesével a 2009/10-es szezonban az európai kupaporondon is megfordult. 2007-ben pedig részese lehetett a horvát juniorválogatott vb-menetelésének.

 

Gafar Hadziomerovic, a másodikszámú bosnyák alakulat, a zsivinicei RK Konjuh beállósa. A 195 cm-re megnőtt 24 éves játékos a nemzetközi kupákban összesen 16 gólt lőtt. Gafar jó eséllyel pályázik a katari vb-részvételre. Jelenleg a bosnyák válogatott 3-4. számú beállósa, remek komlói szezonjával nagy lépést tehetne ennek elérése felé.

 

 

Gafar nagy erősség lehet támadásban és védekezésben is


A két játékos mellett a komlói nevelésű Sebestyén Csaba tartozik még ...


TeljesMÁJ 17  Nem végeztem közvélemény-kutatást, de bátran merem állítani: senki (vagy csak nagyon kevés ember) gondolta az őszi rajtnál, hogy a Komlói Sport KC csapatai közül a felnőttek a feljutást jelentő második, a junior gárda pedig az utolsó fordulóban elszenvedett vereség okán a bajnoki cím helyett a harmadik helyen végez. Ma, 2014.május.17.-én délután pedig mindezeket a sikereket tényként élhetjük meg!
  Rendhagyó módon ezúttal a juniorok mérkőzésével kezdem a tudósítást. Kollai Tamás együttese ugyanis bajnokságot nyerhetett volna, ha ma nyerni tud Csurgón - de nem tudott. Az első 30 perc végén még halványan pislákolt a remény (17-14-re vezettek ekkor a hazaiak), de a szünet után összeroppant a komlói alakulat, így nagyarányú Csurgó-siker született. Ez pedig azt jelenti, hogy a Komlói Sport KC szinte biztosan a harmadik helyen végez. (A Balatonfüred II. vasárnap Pécsett játszik, s az erőviszonyok ismeretében hatalmas csoda lenne, ha nem nyerne a vendégcsapat. Ebben az esetben pedig a fürediek is megelőzik a mieinket...)
  JEGYZŐKÖNYV: Csurgó II. - Komló 40-25 (17-14) Csurgó, 100 néző - (ebből 50 fő komlói). Vezette: Bacs, Bán  Komló: Kiss B. - Hoffmann 3, Laufer 10, Bősz G. ...

Teljes
[prev] 1 ... 104 105 106 [107] 108 109 110 ... 137 [next]531-535 of 683
RSS