Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

MÁR 22Néhány buta hiba elég volt az újabb vereséghez:
KBSK-Gyöngyös 22-27
 
 
  Továbbra sem megy a komlói serdülőknek a rájátszásban. Igaz, most megint egy igen erős ellenféllel játszottak, de ha a második félidő közepén - amikor már sikerült egyetlen gólnyira (22-23) felzárkózniuk, jött néhány buta hiba, felesleges kiállítás, s ez elég is volt a vendégcsapatnak a magabiztos győzelemhez.
  JEGYZŐKÖNYV: KBSK - Gyöngyösi KK 22-27 (10-18) Komló, 100 néző  Vezette: Csányi, Zörgő  KBSK: Teimel - PAPP 5, Székely, Pandurics T. 1, Zuder 3, Czakler 6, HOFFMANN 7  Csere: Szám (k), Szilágyi D.  Edző: Péter Szabó Dávid   A hazai mester így kommentálta a mérkőzést: - Ha többet használjuk az eszünket, a második félidőben akármi lehetett volna...
 
   Tudósító: Oszvald PéterMÁR 17Megint "pihenhetett" a Papp-legénység
 
 
   Amikor a 2012/13-as bajnokság indulása előtt véglegessé vált, hogy az előző pontvadászatban negyedik helyen végzett gárdából (a jobb megélhetés okán) többen külföldre távoznak, aztán rögtön a rajtnál súlyos sérülést szenvedett Paic Róbert, kevesen gondolták, hogy a KBSK-TomTrans a tavaszi szezon közepén a tabella második helyén áll majd. Ha ehhez még hozzávesszük az őszi és tavaszi sérülések sorát, s az idei újabb távozókat, különösen elismerésre méltó a jelenlegi helyezés! 
   Ráadásul a komlóiaknak sikerült az a bravúr is, hogy az előző játéknapon úgy léptek előre a harmadikról a második helyre, hogy nem is játszottak mérkőzést - merthogy éppen szabadnaposak voltak. (A korábban Komlón nyerni tudó Füred II. eközben megtette nekünk azt a "szivességet", hogy legyőzte a Százhalombattát is, így a Duna-parti gárda gólkülönbsége rosszabb lett , mint a KBSK-é, s a két csapat helyet cserélt a dobogón).
   Nem ígérkezett könnyűnek  Péter Szabó Dávidék számára az e hét végén esedékes Várpalota elleni összecsapása sem! A Bányász-testvércsapat ugyanis március 2-án (elsőként a mezőnyből ebben a bajnokságban) legyőzte a SZESE együttesét, majd 14 góllal verte a Siklóst, így  kétségtelenül kellő önbizalommal ...

TeljesMÁR 16
közzétette admin  március 16, 2013 10:19  Hírek A mai mérkőzés elmarad!
 
A mai meccset a Várpalota csapata az időjárásra hivatkozva lemondta. A szövetség elfogadta a halasztást. Az új időpontról értesítünk minden kedves nézőnket.
 
VezetőségMÁR 8
közzétette admin  március 08, 2013 11:57  HírekIDŐPONTVÁLTOZÁS!

Megváltozott a soron következő két hazai bajnoki mérkőzésünk kezdési időpontja!
A csapat fontosnak tartotta a szurkolók kérését, hogy a városban egyszerre zajló sportesemények ne ütközzenek, ezért az új időpontok:

KBSK - Tom Trans - Várpalotai Bányász 2013. március 16. szombat felnőtt: 17.30, junior: 15.30

KBSK - Tom Trans - SZESE Győr 2013. március 30. szombat, felnőtt: 17.30, junior: 15.30

Köszönjük a csapatoknak, és a szövetségnek, hogy elfogadták kérésünk!

Várunk mindenkit a csarnokba!MÁR 6 Második vereség a rájátszásban:
KBSK-Ferencváros Magyar Terv 27-34  
 
 
 Nem sok babér termett eddig a felsőházi mérkőzéseken a KBSK serdülő csapata számára: Péter Szabó Dávid együttese ma hazai pályán lépett pályára és már a szünetig 5 gólos hátrányba került (11-16). A 100 néző előtt lejátszott találkozó második félideje kicsivel jobbra sikerült (ebben a 30 percben csak kettővel volt jobb a fővárosi ellenfél), de összességében megérdemelt vendég-siker született. A KBSK edzője azt mondta: - Akkor tudjuk felvenni a versenyt a felsőházban, ha a buta hibáinkat minimálisra csökkentjük.
KBSK-FTC Magyar Terv  27-34 (16-11)  Komló: TEIMEL - Papp Sz. 1, ZUDER 7, Székely 2, Szilágyi D., Czakler 3, HOFFMANN 11  Csere: Szám (k), Blumenschein, Putnoki, Pandurics T. 3, Bergmann, Horváth  Edző: Péter Szabó Dávid
 
   Tudósító: Oszvald Péter
[prev] 1 ... 98 99 100 [101] 102 103 104 ... 115 [next]501-505 of 573